Facebook info@lar-v.com +385 (0)32 830-477

Vijesti


Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je Odluku o odabiru poduzetničkih potpornih institucija za sudjelovanje u projektu "Razvoj Mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO)" - pilot projekt.

Na temelju drugog općeg kriterija - kriterij izvrsnosti (odabir na razini RH temeljem dodijeljenih bodova) LAR Vjeverici je dodijeljeno 34 boda čime je ostvarila 20. mjesto na popisu i odabrana je među 39 poduzetničkih potpornih institucija koje će sudjelovati u ovom projektu temeljem kriterija izvrsnosti, odnosno među 59 PPI-jeva koji će sudjelovati na projektu temeljem oba opća kriterija.

Opći cilj projekta je jačanje ponude profesionalnih usluga diljem Hrvatske putem umreženih PPI-jeva, kako bi se osigurala integrirana pomoć MSP-ovima u svim stupnjevima razvoja, prilagođena njihovim potrebama te omogućio ujednačen pristup poslovnim znanjima i vještinama, partnerima, uslugama i informacijama.

Općina Drenovci

Grad Županja

Općina Bošnjaci

Općina Vrbanja